Vlacha hilopitaki, 500 gr
€3.00 (incl. BTW)
Uitverkocht
Griesmeel wordt gekneed met ei en verse koemelk tot het deeg van de traditionele Vlacha pasta is gevormd. Het deeg wordt vervolgens gevormd in speciale vormen en zo krijgen de hilopites hun karakteristieke traditionele vorm. De pasta wordt vervolgens gedroogd en verpakt.
Uitverkocht
- Klanten geven ons een 4,9/5,0
- Gegarandeerd de beste kwaliteit
- Voor 08:00 besteld, morgen in huis!
- Gratis verzending vanaf €150 in Nederland
Veilig en vertrouwd betalen met:
Eigenschappen
Merk |
Vlacha |
---|
Omschrijving
Voor een heerlijk resultaat begin je altijd op de juiste plek: pure ingrediënten, van een plek gezegend door de natuur zelf. Daarom zoekt Vlacha de beste grondstoffen in de Griekse land- en veeteelt. Tarwe en griesmeel, verse melk en boter, eieren. Zorgvuldig geselecteerd en streng gecontroleerd door kleine lokale Griekse producenten, die Vlacha altijd het beste geven wat ze hebben. Zodat onze producten altijd de bekende rijke voedzame smaak hebben, die elke tafel waardig is.
Griesmeel wordt gekneed met ei en verse koemelk tot het deeg van de traditionele Vlacha pasta is gevormd. Het deeg wordt vervolgens gevormd in speciale vormen en zo krijgen de hilopites hun karakteristieke traditionele vorm. De pasta wordt vervolgens gedroogd en verpakt.
Vaak samen gekocht
Soort | Per 100 gram |
---|---|
Energie | 1583 kJ (374 kcal) |
Vet | 2,9 gram |
Waarvan verzadigd | 0,8 gram |
Koolhydraten | 71 gram |
Waarvan suiker | 2,9 gram |
Voedingsvezel | 2,3 gram |
Eiwitten | 15 gram |
Zout | 0,65 gram |