Ingelegde groente

Ingelegde groentes

Onmisbaar bij de mezedes: ingelegde groentes. De combinatie met een glaasje ouzo is een van mijn favorieten op de veranda in de zon. De ingelegde groentes zijn heerlijk los te eten maar kunnen ook in vele gerechten gebruikt worden. De wijnbladeren zijn bijvoorbeeld nodig voor het maken van dolmas. Bekijk ons brede assortiment!

Gebruik:

De ingelegde groentes zijn op vele manieren te gebruiken, de meest gebruikte manier is om ze te gebruiken bij de Griekse mezedes onder begeleiding van een glaasje ouzo of tsipouro. Combineer de groentes met andere hapjes en dipjes zoals feta dip, sardientjes en een stukje graviera kaas. Daarnaast kunnen de groentes ook in vele recepten worden verwerkt. De aubergine puree is nodig om zelf melizanosalata te maken en de wijnbladeren voor de welbekende dolmas.

Ontdek de merken

Nieuw in ons assortiment zijn de producten van Halvatzis. Dit bedrijf maakt fantastische ingelegde groentes van uitsluitend Griekse bodem en zonder conserveringsmiddelen. In ons assortiment kan je een aantal kwalitatieve producten terugvinden die geliefd zijn bij vele Grieken. Van de peperoni tot aan de rode biet: geef je Griekse maaltijden gemakkelijk meer kleur en smaak met deze heerlijke groentes. Zanae is een van de grootste bedrijven in de categorie Griekse groentes. De groentes van Zanae kun je gebruiken om vele lekkere hapjes en recepten te maken.