Serraiki kotopita, 2 x 200 gr
€4.65 (incl. BTW)
36 op voorraad
Handgemaakte kotopita (taart met kip) van superieure kwaliteit. Gemaakt net buiten Thessaloniki, de stad waar de lekkerste tyropita’s, bougatsa’s en filodeeg vandaan komt. De bereiding is simpel en staat vermeld op de verpakking. Kotopita op traditionele wijze, zoals het hoort!
36 op voorraad
- Klanten geven ons een 4,9/5,0
- Gegarandeerd de beste kwaliteit
- Voor 08:00 besteld, morgen in huis!
- Gratis verzending vanaf €150 in Nederland
Veilig en vertrouwd betalen met:
Eigenschappen
Merk |
Serraiki Zimi |
---|
Omschrijving
Handgemaakte kotopita (taart met kip) van superieure kwaliteit. Gemaakt net buiten Thessaloniki, de stad waar de lekkerste tyropita’s, bougatsa’s en filodeeg vandaan komt. De bereiding is simpel en staat vermeld op de verpakking. Kotopita op traditionele wijze, zoals het hoort! Per 2 stuks verpakt in een handig single-serving formaat. Perfecte portie voor 1 persoon.
Serraiki Zimi werd opgericht in 1979 en is verbonden met handgemaakte producten van hoge kwaliteit. Met het oog op het behoud van de Griekse traditie en met respect voor het mediterrane dieet. Maak kennis met: Handgemaakte bladerdeeg specialiteiten. (fyllo gerold met een staaf). Dit soort fyllo wordt traditioneel gerold met een staaf zoals onze grootmoeders het maakten op de traditionele plank (sofra). Omdat Serraiki Zimi een gezonde levensstijl wil volgen, produceren ze handgemaakte biologische filodeeg, volkoren, meergranen en gluten-arme producten.
Serraiki Zimi rolt voor u de meest authentieke, zelfgemaakte, knapperige en traditionele Griekse fyllo die u ooit hebt geprobeerd. Het is speciaal gemaakt voor diegenen die weten hoe ze het echte zelfgemaakte handgemaakte filodeeg moeten onderscheiden. Het bedrijf produceert private label producten in opdracht van verschillende klanten in Griekenland en daarbuiten. Wij importeren deze ambachtelijke producten met veel trots.
Laat de taart 60 minuten ontdooien in de bakvorm die geschikt is om in te bakken. Als je de taart op een andere bakvorm wilt bakken, smeer er dan eerst boter op. Bak de taart 50-60 minuten in een voorverwarmde oven (160C). Als je wilt dat je taart knapperig is, laat hem dan na het bakken 10 minuten staan en snijd hem dan aan.
Vaak samen gekocht
Soort | Per 100 gram |
---|---|
Energie | 1297 kJ (310 kcal) |
Vet | 18 gram |
Waarvan verzadigd | 4,2 gram |
Koolhydraten | 26 gram |
Waarvan suiker | 1,2 gram |
Voedingsvezel | 0,8 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 0,73 gram |