Trata ansjovis (gavros) in olijfolie, 100 gr
€2.79 (incl. BTW)
Op voorraad
Griekse ansjovis uit de Egeïsche zee. De ansjovis wordt zacht geroosterd om hun knapperige en luchtige vruchtvlees te behouden. Lekker bij de ouzo, salades of in een stokbroodje.
- Klanten geven ons een 4,9/5,0
- Gegarandeerd de beste kwaliteit
- Voor 08:00 besteld, morgen in huis!
- Gratis verzending vanaf €150 in Nederland
Veilig en vertrouwd betalen met:
Eigenschappen
Omschrijving
Griekse ansjovis uit de Egeïsche zee. Trata gebruikt alleen vers gevangen ansjovis. De vis wordt na het passeren van de nodige kwaliteitscontroles zorgvuldig schoongemaakt. De ansjovis wordt zacht geroosterd om hun knapperige en luchtige vruchtvlees te behouden. De aanwezigheid van Griekse olijfolie geeft een merkbaar resultaat aan de smaak. Lekker bij de ouzo, salades of in een stokbroodje.
Vaak samen gekocht
Voedingswaarden
Soort | Per 100 gram |
---|---|
Energie | 1268 kJ (306 kcal) |
Vet | 26 gram |
Waarvan verzadigd | 5 gram |
Eiwitten | 18 gram |
Zout | 1,4 gram |
Ingrediënten
Ingrediënten: Ansjovis (Engraulis encrasicolus - 70%), olijfolie (24%),
keukenzout, zuurteregelaar: citroenzuur.
Herkomst
Griekenland